Wat is Stuc Deco?

Stuc Deco is een hoogwaardige, decoratieve, geluidloze en vooral duurzame stuc, welke toepasbaar is op vloeren, wanden en meubelen.

Het gebruik van Stuc Deco creeërt een instant gevoel van ruimte, waardoor het een echte meerwaarde is voor elk designproject.

Door het naadloze design is de bewerkte oppervlakte waterdicht, heel makkelijk in onderhoud en daarmee perfect voor gebruik in de keuken en badkamer.

Hoe Stuc Deco onderhouden?

Stuc Deco is zeer makkelijk in onderhoud en vraagt geen speciale behandeling. Gebruik voor het reinigen van de oppervlakte een neutraal reinigingsmiddel.

ANTI VLEK W

Een speciale watergedragen (wateroplosbare) oleofobe vlekstop. Geeft uw oppervlakken bescherming tegen water, oliën en vetten. Wij adviseren op uw tafel 1 x per maand te behandelen, zo bekomt u een extra bescherming en blijft deze als nieuw.

ACRYCLEAN

Een hoogwaardig reiniger voor het residu-vrij reinigen van verschillende oppervlakken. Te gebruiken bij hardnekkige vlekken, zoals balpen, stift, lijm, …

Werkwijze

Onze mainfocus is om jou in elke fase te begeleiden en ondersteunen, zodat je voor jezelf de juiste keuzes maakt.

We luisteren naar jouw wensen en ideeën, we denken met je mee en staan je bij met advies voor zowel materialen als kleuren.

We komen persoonlijk langs voor een technische analyse en bezorgen je een gedetailleerde offerte, zodat je exact weet wat het kostenplaatje inhoudt en je niet voor verrassingen komt te staan.

Zowel de voorbereiding op maat en de afwerking wordt door ons uitgevoerd, waarbij we streven naar niet minder dan perfectie!

Waarom kiezen voor ons?

  • Jarenlange ervaring gecombineerd met een persoonlijke aanpak en opvolging
  • 1 aanspreekpunt en daarmee rechtstreeks contact en duidelijke afspraken
  • Goed opgeleide vakmensen en gebruik van duurzame, gerenomeerde producten zorgen al jarenlang voor een perfect resultaat

Wacht niet langer, vraag vandaag nog een gratis offerte aan